Afşin Eğitim Bir Sen’den Ankara çıkarması. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin Eğitim Bir Sen’den Ankara çıkarması.

Bu haber 23 Haziran 2023 - 8:05 'de eklendi.

Eğitim Bir Sen Afşin İlçe Başkanlığı Türkiye Büyük Millet Meclisine ziyarette bulunarak Kahramanmaraş Milletvekillerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Önce ki gün Başkent Ankara’ya bir ziyaret gerçekleştiren Eğitim Bir Sen Afşin İlçe Başkanlığı heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeni seçilen Kahramanmaraş Milletvekillerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlk ziyaret Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt’a oldu.  Burada hayırlı olsun dileklerini ileten Eğitim Bir Sen Afşin İlçe Başkanlığı heyeti daha sonra Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarete ilişkin Afşin Haber’e açıklamada bulunan Eğitim Bir Sen Afşin İlçe Başkanı Muzaffer Kolukısa, Seçimler sonrasında Sendika olarak yeni göreve başlayan Milletvekillerine ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Daha sonra Memur Sen Genel Merkezini de ziyaret ederek Genel Başkanımız Abdülaziz Aydın’ı ziyaret ettik. Milletvekillerimizin görevlerinde başarılar diliyor, hayırlı hizmetlere vesile olmalarını temenni ediyoruz dedi.