3 Bin Rakımlı Binboğa Dağının zirvesine Türk Bayrağı! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

3 Bin Rakımlı Binboğa Dağının zirvesine Türk Bayrağı!

Bu haber 19 Eylül 2023 - 15:28 'de eklendi.

Afşin’de faaliyet gösteren Doğa Grubu tarafından 3 Bin Rakımlı Binboğa Dağının zirvesine Türk Bayrağı dikildi.

Kendilerini Doğa,Hava ve Tava Grubu olarak adlandıran Afşinli ekip, zaman zaman yürüyüş yaparak çıktıkları 3 Bin Rakımlı Binboğa Dağının zirvesine önce ki gün tırmanış gerçekleştirdiler. En özel ve seksi kadınlardan sizlerle burada bulusuyor. Doğa Grubu ekibi zirveye elbirliği ile rengini Şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağını diktiler.

Konuya ilişkin Afşin Haber’in sorularını yanıtlayan Afşin Doğa Grubu Başkanı Yalçın Çelebipekin, Çoktandır planladığımız zirve yürüyüşümüzü Haftasonu gerçekleştirdik. Yöremizin çok kıymetli gezilip görülecek yerleri var. Bizler de Doğa Grubu olarak elimizden geldiğince hem bu yerlere yürüyoruz,hem gençlere örnek oluyoruz hem de bu güzellikleri tanıtıyoruz. En özel ve seksi kadınlardan sizlerle burada bulusuyor. Binboğa’nın zirvesine bu yürüyüşümüzde Türk Bayrağımızı da diktik. Çok da yakıştı dedi.

Binboğa Zirve yürüyüşünün hafta sonu programına Doğa Grubu Başkanı Yalçın Çelebipekin’in yanı sıra Fazlı Aydoğan,Muttalip Terzi,Nedim Yılmaz,Mehmet Gedik,Fevzi Kaynak,Süleyman Gönen,Mustafa Hocaoğlu ve Durdu Özkök katıldı.