Muhtar Adayı Sebahattin Ünal; “Beyceğiz Mahallesi Üvey evlatlıktan çıkacak” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Muhtar Adayı Sebahattin Ünal; “Beyceğiz Mahallesi Üvey evlatlıktan çıkacak”

Bu haber 05 Aralık 2023 - 15:07 'de eklendi.

Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Sebahattin Ünal, AFŞİN HABER’e yaptığı açıklamada, Beyceğiz Mahallesini Üvey evlat olmaktan çıkaracaklarını belirtti.

Çalışmalarına son hızla devam ettiklerini belirten Muhtar Adayı Sebahattin Ünal, Beyceğiz Mahallesini üvey evlat muamelesi pozisyonunda çıkarıp hak ettiği hizmeti alması için ve gerçek kimliğine kavuşturmak için be ve ekibim kararlı olarak bu yola çıktık. Bunun için çok ciddi projelerimiz,çalışmalarımız ve girişimlerimiz var. Çalışmalarımıza ve girişimlerimize şu an itibariyle başlamış bulunmaktayız. Hizmetin H’sinin uğramadığı Beyceğiz Mahallesinin Alta yapı,Üst yapı,Sağlık ve Eğitim alanında ki eksikliklerini tamamlayıp bu alanlarda ki hizmet alımını en üst seviyeye çıkaracağız. Bu sözü hem kendi adıma hem de ekibim adına veriyorum dedi.

Beyceğiz Mahallesinde tüm ihtiyaçları ve ihtiyaç sahiplerini titizlikle inceliyor ve listeliyoruz diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Sebahattin Ünal, Bizim dönemimizde hiç kimse Ben ihtiyaç sahibi idim ama bana yardım gelmedi demeyecek. Tüm ihtiyaç sahiplerine karşı son derece adil bir dağıtım gerçekleştireceğiz dedi.

Hiç bir menfaat gözetmeksizin yeri geldiğinde fedakarlıklar yaparak Beyceğiz Mahallemizi yaşanılabilir bir mahalle yapacağız diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Sebahattin Ünal, Bu gayretimizin önünde hiç kimse duramaz. Tüm mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum dedi.

==REKLAM==