CHP İl Başkanı Ünal Ateş, Afşin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

CHP İl Başkanı Ünal Ateş, Afşin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bu haber 05 Aralık 2023 - 15:28 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Afşin İlçe Teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bugün saat 13:00 de Cumhuriyet Halk partisi Afşin İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Kongrede verdikleri destekten dolayı Afşin’de ki partililere teşekkür etti.

Programda konuşan CHP Afşin İlçe Başkanı İsmail Kalender, güzel ve yoğun bir Kongre süreci geçirdik. Demokratik şekilde geçen Kongre sonrasında da İl Başkanımız bugün Teşekkür ziyaretinde bulundular. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz dedi.

Daha sonra konuşan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Kahramanmaraş’ta ve Genel Merkezde gerçekleşen Kongrelerde Demokratik hakkını kullanan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde bir Yerel seçim var. Şu an ki Kahramanmaraş’ın durumu içler acısı. Kahramanmaraş’a Hayrettin Güngör diye Milli bir Felaket var başımızda. İsteselerdi Maraş’ı bu kadar heba edemezlerdi. Hayrettin Güngör sayesinde heba ettiler dedi.

Kahramanmaraş’ta Genel Merkezimizin bize verdiği yetkiyle Deva Partisi,Gelecek Partisi,Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile işbirliği halinde seçime gideceğiz diyen CHP İl Başkanı Ünal Ateş, İlçelerde de yine bu şekilde bir çalışma yapacağız dedi.

Ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.