Ali Gökkaya, “İnsanları mutlu bir Afşinbey Mahallesi vaad ediyoruz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Ali Gökkaya, “İnsanları mutlu bir Afşinbey Mahallesi vaad ediyoruz”

Bu haber 06 Aralık 2023 - 6:23 'de eklendi.

Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gökkaya, 6 Şubat Depremlerinde en fazla yıkımın olduğu Afşinbey Mahallesinin yeniden ayağa kaldırılması noktasında arayışlar ve çalışmalar yaptıklarını belirterek, 31 Mart seçimleri sonrası kendileriyle bire bir ilgilenilen, insanları mutlu bir Afşinbey Mahallesi vaad ediyoruz dedi.

Dün Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüşen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gökkaya, Muhtar adaylığımızı açıkladığımız günden bu yana mahallemizdeyiz,mahalle sakinlerimizin yanındayız. Seçimler öncesinde de yine tüm kapıları çalacak ve mahalle sakinlerine değişim için,hizmet alımı için,hakkımız için aday olduğumuzu anlatacağız dedi.

Mahalle sakinlerimiz her şeyin en güzeline layıktır diyen Afşinbey Mahallesi Muhtar Adayı Ali Gökkaya, Mahallemiz malesef insana dokunan bir çalışma yapılmadığından sahipsiz bırakılmıştır. Deprem sonrasında da adeta kaderine terkedilmiş ilgilenilmez bir mahalle haline gelmiştir. Tüm bunların üstesinden gelecek yeni bir yönetime ihtiyaç duymaktadır. Ben ve ekibim 31 Mart seçimlerine hazırız. Mahallemizin emrindeyiz. Mahalle sakinlerimizden destek bekliyoruz dedi.

==reklam==