AFŞİN’İN ÇINARLARI ERCİYES’TE AĞIRLANDI. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

AFŞİN’İN ÇINARLARI ERCİYES’TE AĞIRLANDI.

Bu haber 30 Aralık 2023 - 21:14 'de eklendi.

Afşin önce ki dönem Belediye Başkanlarından Doğan Bozkurt,Kıbrıs Gazisi Adnan Özdemir,GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt ve Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, 2 günlük Kayseri temaslarında  Afşin önce ki Kaymakamlarından Kayseri/Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez,Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Ali İhsan Kabakçı,Mülkiye Başmüfettişlerimizden Ahmet Görücü ve Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Topal ile buluştu.

Erciyes Kayak Merkezinde gerçekleşen buluşmada hem memleket meseleleri konuşuldu,hem de Kaymakam Yaşar Dönmez beyin Afşin’de görev yaptığı yıllar yad edildi.

Erciyes programına ilişkin AFŞİN HABER’e konuşan GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt, Bugün Önce ki dönem Afşin Belediye Başkanlarımızdan Doğan Bozkurt,Kıbrıs Gazisi Adnan Özdemir ve Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir  ile Kayseri’deydik. Önce ki dönem Afşin Kaymakamımız, Kayseri Talas İlçe Kaymakamımız Yaşar Dönmez,Mülkiye Başmüfettişlerimizden Ahmet Görücü, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü hemşehrimiz Ali İhsan Kabakçı ve Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Topal ile Erciyes’te sohbetimiz oldu. İlgilerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.
Ziyaret hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.