Afşin Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin Meslek Yüksekokulunda Görev Değişimi.

Bu haber 02 Ağustos 2023 - 11:41 'de eklendi.

Afşin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Tamer RIZAOĞLU’nun görev süresinin dolması nedeniyle yerine Dr. Öğr. Üyesi Nurettin KOCA atandı. 

Doç. Dr. Tamer RIZAOĞLU’nun görev süresinin dolması nedeniyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)’nde devir teslim töreni yapıldı. KSÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nuri Kahveci’nin de bulunduğu törende Doç. Dr. Tamer RIZAOĞLU görevini Dr. Öğr. Üyesi Nurettin KOCA’ya devretti.

Dr. Öğr. Üyesi Nurettin KOCA kimdir?

1975 Elbistan Doğumlu  olan Koca, İlk ve orta öğretimini Elbistan’da tamamladı. 2001 yılında İnönü Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını 2010, Doktorasını 2019 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde tamamladı.

2010-2020 yılları arasında Afşin Meslek Yüksekokulunda Öğr. Görevlisi, 2012 yılından itibaren Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı bölüm başkanlığını yürüten, 2021 yılından itibaren Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan hocamız, 13 yıldan beri Afşin Meslek Yüksekokulundan görev yapmaktadır. Hocamızın; ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri ve kitapları bulunmaktadır.

Hayırlı olsun.