Afşin Sağlık Yüksekokulunda görev değişimi. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin Sağlık Yüksekokulunda görev değişimi.

Bu haber 02 Ağustos 2023 - 11:47 'de eklendi.

Afşin Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Tamer RIZAOĞLU’nun görev süresinin dolması nedeniyle yerine Doç. Dr. Mustafa ÇEŞME atandı. 

Doç. Dr. Tamer RIZAOĞLU’nun görev süresinin dolması nedeniyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)’nde devir teslim töreni yapıldı. KSÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nuri Kahveci’nin de bulunduğu törende Doç. Dr. Tamer RIZAOĞLU görevini yerine Doç. Dr. Mustafa ÇEŞME’ye devretti.

Doç. Dr. Mustafa Çeşme kimdir?

1983 yılında Denizli’de doğmuştur. Akademik hayatına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde Kimya lisans programında eğitim alarak başlamış ve 2007 yılında başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra akademik kariyerine yön vererek Analitik Kimya Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans (2010) ve Doktora derecelerini (2016) elde etmiştir.

2017 yılında Dr. Öğretim Üyesi olarak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünde göreve başlamıştır. Akademik gelişimini desteklemek amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından desteklenen araştırma projesi çerçevesinde, 2018-2019 yılları arasında Binghamton’daki New York Eyalet Üniversitesi’nde bulunan Gelişmiş Algılama Teknolojileri ve Çevresel Sürdürülebilirlik Araştırma Merkezi’nde doktora sonrası araştırmacı olarak görev yapmıştır.

2023 yılında Doçent unvanını alan Dr. Çeşme, çeşitli kurumlar tarafından desteklenen bilimsel araştırma projelerinde yürütücü ve araştırmacı olarak aktif görev almıştır. Bu süre zarfında uluslararası saygın dergilerde 40 makale yayınlayarak bilimsel alanda önemli katkılarda bulunmuş ve ulusal/uluslararası sempozyumlarda 70 bildiri sunarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır.

Hayırlı olsun.