Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, mezun olduğu Afşin Şehit Kemal Pıçak Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle buluştu.
Afşin Şehit Kemal Pıçak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Yalçın’ın davetlisi olarak Afşin Şehit Kemal Pıçak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşan Halil Demir, Hayat hikayesi,Mesleki Tecrübelerini ve Okul yıllarını anlattı.
Hayatımda en fazla da İmam Hatipli olmaktan gurur duydum diyen Gazeteci Halil Demir, Bugünlere tek başıma gelmedim. Mesleki olarak sürekli yanımda gönüllü insanlar oldu. İyi bir ekibimiz var. Bugün hem Akdeniz Bölgesinde hem de Marmara Bölgesinde aktif yayın yapan 11 İnternet Portalının sahibi olarak İnternet haberciliğinde zirve konumdayız. Haberciliğin yanı sıra şehrimizin tüm güzelliklerini ve değerlerini tanıtma gibi önemli bir misyonu üstleniyoruz. Kurduğumuz GÖNÜLDER ile Ülkemizin 24 İlinde 22 yıldır Tanıtım Organizasyonlarında şehrimizi tanıtıyoruz. Afşin’in başlı başına bir Edebiyat Şehri olduğunu her platforma haykırıyoruz. Bu anlamda Kültür ve Turizm Bakanlığına kayıtlı Yarpuz Edebiyat Dergisi çıkarıyoruz. İlçemizde ki her hayırlı işin ucundan tutmaya ve destek olmaya çalışıyoruz dedi.
Hayatta en sevdiğim Para 200 Tl diyen Gazeteci Halil Demir, Üzerinde Yunus Emre’nin asırlar öncesinden söylediği “Sevelim Sevilelim” sözü var. Birbirimizi sevmek zorundayız. Ufak tefek meseleler yüzünden ayrışmak bize yakışmaz. Müslüman ferasetli olur. Bakın Ortadoğu’ya. Bir arada bulunamamak,bir ve beraber olamamanın getirdiği hüsran. Biz birbirimizi sevmek zorundayız dedi.
Haber Merkezimiz Samimiyet,Güleryüz ve Ahde Vefa gibi 3 önemli unsur üzerine inşa edilmiştir diyen Gazeteci Halil Demir, Bizden geriye yaptığımız iyilik ve insanlığımız kalacak. İyi insan olalım. İyi insandı desinler. Biz bu dünyadan gitsek de adımız iyi bir insan olarak kalsın dedi.
Kendisini yıllar önce mezun olduğu okulda öğrencilerle buluşturan başta Okul Müdürümüz Mustafa Yalçın bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum diyen Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.