İstanbul Arıtaş Mahallesi Derneğinden Arıtaşlı Öğrencilere Kışlık Bot desteği. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

İstanbul Arıtaş Mahallesi Derneğinden Arıtaşlı Öğrencilere Kışlık Bot desteği.

Bu haber 10 Şubat 2024 - 8:10 'de eklendi.

İstanbul’da faaliyetini sürdüren Arıtaş Mahallesi Derneği tarafından temin edilen 96 Çift Kışlık Bot, Arıtaş Mahallesinde faaliyet gösteren Arıtaşlılar Eğitim,Kültür ve Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Arıtaş Mahallesinde eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.

Konuya ilişkin Afşin Haber’e açıklamada bulunan İstanbul Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Fadime Dağlı Atak, İstanbul’da ki hemşehrilerimizin destekleriyle doğduğumuz topraklarda yaşayan insanımızı unutmuyoruz. Zaman zaman  bu destekleri memleketimize ulaştırıyoruz. Yine Derneğimiz tarafından temin edilen 96 çift Kışlık Bot öğrencilerimize ulaştırıldı. Arıtaş’ta faaliyet gösteren Arıtaşlılar Eğitim,Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanımız Ali Kılınç beye dağıtım desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sağolsunlar dedi. 

Arıtaşlılar Eğitim,Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kılınç’da, İstanbul’da faaliyet gösteren Arıtaş Mahallesi Yardımlaşma Derneği tarafından gönderilen 96 çift bot, Cuma Çelik ve Arıtaş Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Dernek başkanımız Fadime Dağlı Atak nezdinde tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Katkı ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.