Stuttgart’tan Afşin’e kurulan Gönül Köprüsüne teşekkür! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Stuttgart’tan Afşin’e kurulan Gönül Köprüsüne teşekkür!

Bu haber 05 Mart 2024 - 8:08 'de eklendi.

Almanya’nın Stuttgart şehrinde yaşayan Güler Karataş, Emekli Öğretmen Kerim Özdemir aracılığıyla İlçemiz Afşin’de yüzlerce öğrencinin gönlüne dokunmuş onların hayata çok daha rahat şartlarda hazırlanmaları için gayret göstermiş eğitim sevdalısı bir isim.

Her yıl olduğu gibi bu yılda hayır ve hasenatlarını eğitim gören öğrenciler yararına kullanan Güler Karataş’a Afşin’de selam gönderen Emekli Öğretmen Kerim Özdemir, Güler abla Almanya’nın Stuttgart şehrinde yaşayan Vatansever, milletine Sevdalı, Atürkçü bir türk kadını. Orada çalıştığım yıllarda tanıdığım Nadide, vefalı bir insan. Afşin ilçemizde kurduğumuz Gönül köprümüzle ilçemizin desteğe ihtiyacı olan 4 tıp fakültesi öğrencimizi, 2 Eğitim Fakültesi öğrencimizi, 1 İktisat Fakültesi öğrencimizi, 1 hukuk fakültesi öğrencimizi, 1 Hemşirelik Yüksek Okulu öğrencilerimizi burs vererek okutup istikbale kazandıran, 5 yıl aralıksız ilçemiz Gaziosmanpaşa, Yavuz Selim, Namık Kemal, Cumhuriyet, Afşinbey, Tanır İlköğretim okullarında, bu yılda henüz belirlenmedi yaklaşık 442 öğrencimizi kış aylarında giyindiren, Ayrıca 4 yılda ilçemiz muhtarlarınca belirlenen ailelere Ramazan’dan Gıda yardımda bulunup yüzlerini güldüren bir insan dedi.

Güler abla Yavrularım üşürken Ben ısınamam diyen, kıtalar ötesinde bir anne. Güler yüzlü bir insan. Tüm yardım ve destekleri için sonsuz teşekkürler ediyor yüce Mevlam’dan kendisine ve ailesine sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı gönlünce güzelliklerle dolu uzun ömürler diliyoruz. Afşinimizden sonsuz selam sevgiler gönderiyoruz diyen Emekli Öğretmen Kerim Özdemir, yatırımlarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin eğitimine olsun dedi.