YKS Sayısal Afşin Şampiyonu Hacettepe Tıp’ı tercih edecek. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

YKS Sayısal Afşin Şampiyonu Hacettepe Tıp’ı tercih edecek.

Bu haber 27 Temmuz 2023 - 13:46 'de eklendi.

YKS Sayısal’da Türkiye 2047’ncisi ve Afşin Birincisi olan Emir Oktay Kırbıyık, Hacettepe Tıp okumak ve Doktor olmak istediğini söyledi.

Öğretmenleriyle birlikte sorularımızı yanıtlayan Emir Oktay Kırbıyık, Deprem bölgesinde olmamıza rağmen kolay olmasa da kurumumuzun katkısı ile kendimizi toparladık ve derslerimize odaklandık dedi.

Afşin Haber’in sorularını yanıtlayan Emir Oktay Kırbıyık, 4 yıllık bir çalışma sürecinden geçtiğimiz için aslında böyle bir başarı benim için sürpriz olmadı. Deprem sürecinde derslere ve eğitime odaklanmamız çok da kolay olmadı. Bu süreçte en büyük katkı Karaoğlan Eğitim Atölyesine aittir. Bu süreçte seri denemeler ve seri denemelerde çıkan eksiklerin kontrollerini yaptık. Biz de Ömer Karaoğlan hocamızın azmi ve cesareti sayesinde bu işi en erken bir tarihte 24 Nisan tarihinde başlatarak neredeyse bölgede bir ilki gerçekleştirdik. Karaoğlan Eğitim Atölyesinde daha yoğun ve sınavlara yönelik eğitimler ağırlıklı olarak verildi. Karaoğlan Koleji de sınav bilinci çok yüksek bir kadroya sahip. Öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanmalarını gönülden istedikleri için neredeyse bize literatürde ki her imkanı sağladılar dedi.

Henüz tercih yapmadım ama Hacettepe Üniversitesi tercih edip Tıp okumak istiyorum ve kendimi Doktor olarak ilerletmek istiyorum diyen Emir Oktay Kırbıyık, Bu süreçte benim başarılı olmamda etkili olan aileme,Öğretmenlerime ve Kurumumuza çok teşekkür ediyorum dedi.