Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları Başarı Belgesiyle ödüllendirildi. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları Başarı Belgesiyle ödüllendirildi.

Bu haber 08 Şubat 2022 - 7:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Afşin Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü çalışanları Başarı Belgesiyle ödüllendirildi.

Afşin Kaymakamlığı tarafından Afşin Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü çalışanları vatandaşlara şeffaf, hızlı ve adil hizmet verdikleri için Başarı Belgesiyle ödüllendirildi. Çalışanların Başarı Belgeleri Afşin SGK Müdürü Nevzat Akbaba tarafından takdim edildi.

AFŞİN HABER’e bilgi veren Afşin SGK Müdürü Nevzat Akbaba,  Sayın Kaymakamımız Ahmet Can Pınar bey bizleri başarı belgesi ile onura ettiler. Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Çok sağolsunlar. Bizde arkadaşlarımıza belgelerini takdim ettik. Başarılarının devamını diliyorum dedi.

Kahramanmaraş’a tayini çıkan Afşin SGK Müdürü Nevzat Akbaba, Veda mahiyetinde de açıklamalarda bulundu.

Geldiğim günden beri insanlarımıza şeffaf, hızlı ve adil bir hizmet vermek için elimden geleni yaptım diyen Akbaba, Sosyal Güvenlik Merkezimizin çevre düzenlemesini yaptırdık. Vatandaşlarımız Sosyal Güvenliğe gelirken araç park sıkıntısı çekmeyecekler içeri girip araçlarını geniş park alanına park edip işlerini huzur içinde yaptıracaklar. Bu hizmeti vermekte bize nasip oldu. Yeni yerim Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi orada da daha önce çalıştık.  Devleti soyanlara dur dedik, gerekli işlemleri yaptık, işimiz doğruluktur hak etmediğini almaya çalışanların karşısında her zaman olduk ve aynı istikamette devam edeceğiz. Afşin’e ilk geldiğimde severek tercih ederek geldim. Burada tüm  insanlarımızdan teveccüh kazandığıma inanıyorum. Tüm insanlarımıza saygılarımı sunuyor hürmetle selamlıyorum. Bana ihtiyaç duyduklarında Kahramanmaraş SGK’dan  bana ulaşabilirler. Hoşça kalın dedi.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN