Afşin’de KALE Av Market ve Silah Pazarı açılarak hizmet vermeye başladı.
İlçemiz Afşin’de Recep Tayyip Kale öncülüğünde Eski Köy Garajı arkasında Kale Av Market ve Silah Pazarı açılarak Afşin ve bölge halkına hizmet vermeye başladı.
Av sporunun önemli ayaklarından birisi olan İlçemiz Afşin’de hem Amatör hem de Profesyonel anlamda Av Sporu ile ilgilenen hemşehrilerimiz için aradığı her şey artık Kale Av Market ve Silah Pazarında.
Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile Afşin’de hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık diyen Kale Av Market ve Silah Pazarı sahibi Recep Tayyip Kale, Av Tüfeği,Otomatik Silahlar,Bıçak çeşitleri,Olta çeşitleri,Kamp Çadırı ve Malzemeleri ve bilumum Av malzemelerini bulabileceğiniz iş yerimiz hizmet vermeye başladı. Av sporuna meraklı hemşehrilerimizi bekliyoruz dedi.
Dünyaca ünlü markaların kaliteli ürünlerini bulabileceğiniz Kale Av Market ve Silah Pazarı sizleri bekliyor.
*
Kale Av Market ve Silah Pazarı
Recep Tayyip Kale
Eski Köy Garajı Arkası
0 542 142 3762
0 542 714 6727
Afşin/Kahramanmaraş