Afşin’de Ünlü Tekstil Markaların kaliteli ürünleri %70 daha ucuza Berra Outlet Tekstil’de. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin’de Ünlü Tekstil Markaların kaliteli ürünleri %70 daha ucuza Berra Outlet Tekstil’de.

Bu haber 06 Mayıs 2024 - 12:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Afşin’de Tekstil ürünleri sektöründe hizmete açılan Berra Outlet Ev Tekstil Ürünleri Afşinbey Caddesi üzeri YİBO ilerisi Yol şube karşısında müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Uyku Seti,Battaniye,Bornoz,Yatak Örtüsü,Yorgan,Yastık,Havlu,Nevresim Takımı,Pike,Alez ve daha onlarca ürünle Afşin ve bölge halkına hizmet veren Berra Outlet Ev Tekstil Ürünlerinde en ünlü markaların kaliteli ürünleri piyasadan %70 daha uygun fiyata müşterilerini bekliyor.

Afşin Haber’e konuşan Berra Outlet Ev Tekstil Ürünleri sahibi Emin Karaoğlan, Afşin’de ev tekstil ürünleri üzerine Outlet ürünleri ve seri sonu ürünlerinin satışını yapan ilk ve tek firmayız. Türkiye’de bildiğiniz ünlü markaların Outlet ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Ürünlerimiz kaliteli ürünler ancak seri sonu ve ürünler olduğundan piyasa fiyatlarından daha uygun ve %70 indirimli fiyatlar. Müşterilerimizi bekliyoruz dedi.

Düğün ve çeyiz sezonunun başladığı bu günler de aynı kalitede ürünün %70 daha uygun fiyata bulabileceğiniz Berra Outlet Ev Tekstil Ürünlerini özellikle de Bayan müşterilerimizin bir kez de olsa görmesini istiyoruz diyen Emin Karaoğlan, Bayan müşterilerimiz ürünün kalitesini bilirler. Gelsinler dokunarak ürünlerimizi yerinde görsünler dedi.

Berra Outlet Ev Tekstil Ürünlerinde satışa sunulan ürünleri güncel Instagram berraevtekstil  hesabından da takip edebilirsiniz.

*

Berra Outlet Ev Tekstil Ürünleri

Emin Karaoğlan

Instagram:

berraevtekstil

0 553 161 62 46

Afşinbey Caddesi üzeri YİBO ilerisi Yol şube karşısı

Afşin/Kahramanmaraş

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN