Afşin’de ZEKİOĞLU’ndan Toplu açılış töreni. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Afşin’de ZEKİOĞLU’ndan Toplu açılış töreni.

Bu haber 20 Aralık 2022 - 6:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Afşin’de uzun yıllar İnşaat sektöründe hizmet veren Zekioğlu Ticaret, İnşaat,Mühendislik,Sağlık ve Yapı Marketten oluşan 3 iş yeri için toplu açılış töreni düzenledi. Törene Siyaset,İş ve Sağlık Dünyasından yüzlerce davetli katıldı.

Yarım asra yakın zamandır İnşaat sektöründe hizmet veren Zekioğlu Ticaret bünyesine Yapı Market, Eczane,İnşaat ve Mühendislik bürolarını da dahil etti. Zekioğlu Yapı Market,Zekioğlu Eczaneci ve Zekioğlu İnşaat & Mühendislik Bürosu için dün saat 14:00 de toplu açılış töreni düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Özgür Gümüşay, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras,Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri,İş Dünyası Temsilcileri,Sağlık Sektörü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an Tilaveti ve Dua ile başlayan açılış töreninde kurdele kesimi öncesi konuşan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Bugün Zekioğlu Yapı Market,Eczane ve Mühendislik Bürosunun açılışındayız. Afşin’in Ticari hayatına zenginlik katacağına,insanlarımızın ihtiyaçlarına daha kolay yoldan ulaşacağına inanıyoruz. Özellikle de Yapı Market çok geniş bir yelpazede açılmış. Eczacı kardeşimize de başarılar diliyorum. İnşaat Mühendisliği bürosuna da ayrıca hayırlı olsun diyorum dedi.

Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras’da, Eczacılarımız Türkiyenin dört bir yanında 28 Bin Eczanemizle milletimize kesintisiz olarak hizmet veriyor. Tabi şu an ki mevcut koşullarda bir çok ilaç yoksulluğuna rağmen bu arkadaşlarımız bu ilaçları şurdan yada burdan temin ederek vatandaşımızın en çabuk ulaşacağı sağlık danışmanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Eczanemizin ve diğer iş yerlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ise, Özellikle mutlu olduğumuz anlar bu anlar. Zekioğlu ailesini biz yıllardan beri tanıyoruz. İnşaat sektörünün içinden,temelinden gelen insanlar. Tabi bugün 3 açılışı birden yaptık. Zekioğlu Yapı Market çok güzel olmuş. Allah hayırlara vesile eylesin. Zekioğlu Eczanemiz çok güzel olmuş. Rabbim hayırlı rızıklar versin. Ayrıca Zekioğlu Mühendislikte İsmail kardeşim de bu işlerin başında. Rabbim hayırlara vesile eylesin diyorum dedi.

Yapı Market,Sağlık ve İnşaat sektöründe hizmet verecek olan 3 İş yeri kesilen kurdele ile Afşin ve bölge halkının hizmetine başladı. 

İlçemize hayırlı olsun.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN