“Amacımız Polat inşaat’ı güçlü ve güvenilir bir firma yapmak” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

“Amacımız Polat inşaat’ı güçlü ve güvenilir bir firma yapmak”

Bu haber 29 Aralık 2022 - 12:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Afşin Haber’e konuşan Polat İnşaat sahibi Bilgehan Polat, Hedefimiz Polat İnşaatı Kahramanmaraş genelinde güçlü ve güvenilir bir inşaat firması haline getirmektir dedi. İş Adamı İsmail Polat ise, projeleri hayata geçirirken her bütçe ve kullanıma uygun projeler olmasına dikkat ediyoruz dedi.

Şirketimiz 1994 yılında İnşaat sektörüne giriş yaparak Kahramanmaraş ve Afşin’de ki artan konut taleplerine cevap veren Toplu Konut, site ve villa projeleri inşa etmeye başladı diyen İşadamı İsmail Polat, Polat İnşaat ve Emlak, Kahramanmaraş ve çevresinde faaliyet gösteren güçlü ve güvenilir bir inşaat firması. İnşaat firması olarak Kahramanmaraş’ta ve Afşin’de üretmiş olduğumuz projeler, satılık daireler, villa ve emlak yatırımlarını hayata geçirirken her bütçe ve kullanıma uygun çevre ile uyumlu, modern İnşaat tekniklerine göre inşa edilmelerini her zaman ön plana aldık dedi.

Amacımız Polat İnşaat firmasını, Kahramanmaraş’ın önde gelen kaliteli bir inşaat firması yapmak diyen Bilgehan Polat ise, ürettiğimiz projeleri kullanıcıların isteğine uygun satış fiyatlarına göre, Optimum kalite standartlarında, enerji tasarrufu sağlayan, doğal çevreye uyumlu, görsel ve estetik açıdan fark yaratan, yaşam alanları konut ve villa sitelerini üretmek. Kahramanmaraş’ta ve Afşin’de güvenilir bir inşaat firmasından daire, villa satın almak, Emlak yatırımı yapmak isteyen herkese sunacağımız projelerimizden veya danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmalarını tavsiye eder değerli işbirlikleri için şimdiden teşekkür ederiz dedi.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN