Elif Yapı Dekorasyon Afşin’de Konteynır Yaşam Alanı imal ediyor. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Elif Yapı Dekorasyon Afşin’de Konteynır Yaşam Alanı imal ediyor.

Bu haber 13 Mart 2023 - 9:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Elif Yapı Dekorasyon Afşin’de Konteyner Yaşam Alanı imal ediyor.
Afşin’de hizmet veren Elif Yapı Dekorasyon, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Deprem felaketi nedeniyle evi veya iş yeri hasar görmüş vatandaşlar için Konteyner ve Prefabrik Yaşam alanları imal ediyor.
Yaşanan Deprem nedeniyle gelen talepleri zamanında teslim edebilmek için kısa sürede organize olan Elif Yapı Dekorasyon,siparişleri 1 Hafta içerisinde teslim ediyor.
Boş,Tuvalet ve Pimapen Banyolu,Mutfak Dolabı ve Amerikan Kapı çeşitleri ile vatandaşların taleplerine göre hazırlanan Konteyner ve Prefabrik yapılar acil lazım olduğundan vatandaşlarımızın bu yönde ki siparişlerini zamanında teslim etmenin gayretindeyiz diyen Mehmet Dal, Elif Yapı Dekorasyon olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Siparişleriniz onaylandıktan 1 Hafta sonra teslim ediliyor. Afşin Sanayi sitesinde bulunan üretim alanında Deneyimli ustalarımızın ellerinde Boş ve Dolu paket olarak vatandaşlarımız için acil ve yeni yaşam alanları imal ediliyor dedi.
Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah (cc)’tan rahmet,geride kalanlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz diyen Mehmet Dal, Yaralılarımıza acil şifalar dilerken rabbim bir daha böyle bir felaketi kimseye yaşatmasın dedi.
Konteyner ve Prefabrik yapıların başka illerden sipariş usulü değil,müşterilerimizin istediği tarzda kendi imalatı olduğunu ifade eden Mehmet Dal, vatandaşlarımızı Konteyner ve Prefabrik Ev veya iş yeri görüşmesi için bekliyoruz dedi.
*
ELİF YAPI DEKORASYON
Konteyner ve Prefabrik Yaşam Alanları
Mehmet DAL
Afşin Yüzüncü Yıl Sanayi Sitesi
0 532 151 7446
AFŞİN 

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN