Düğün sezonunun başladığı günlerdeyiz. Gelin adaylarımızın Gelinlik alma telaşına son verecek Aysima Gelinlik Mağazası hem mağazada hem de katalogda bulunan yüzlerce çeşit Gelinlik modelleriyle hizmet vermeye devam ediyor.
Atatürk Parkı karşısı AFM Naz Costüm Cıty Mağazası üst katında hizmet veren Aysima Gelinlik Mağazası yeni sezona özel en yeni modelleri ile Gelin adaylarımızı bekliyor.
Her genç kızın hayali olan Gelinlikler, çeşit çeşit,renk,renk,desen desen en trend modellerle Aysima Gelinlikte sergilenmeye başladı. Mağazada sadece Gelinlikler değil Düğün sezonuna özel tüm ürünleri de bulabilirsiniz.
Yılların verdiği tecrübe ile İlçemizde Bölge halkına hizmet veren Aysima Gelinlik, en yeni modelleri görmek,seçmek ve beğenmek üzere sizleri bekliyor.