Temel Unlu Mamullerinde 14 gündür vatandaşlara sıcak ve ücretsiz ekmek üretiliyor. « AFŞİN HABER

haberdar ol

İlk Sen Haberdar Ol!Web bildirim ile, önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
Daha SonraBildirimleri Al
SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SİYASET, YAŞAM

Temel Unlu Mamullerinde 14 gündür vatandaşlara sıcak ve ücretsiz ekmek üretiliyor.

Bu haber 20 Şubat 2023 - 13:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Temel Unlu Mamulleri Depremin yaşandığı ilk günden bu yana tüm risklere rağmen ekmek üretimini durdurmadı. Üstelik Temel Unlu Mamullerinde 14 gündür ekmek ücretsiz olarak vatandaşlara veriliyor.

Depremin olduğu gün itibariyle riske girerek üretimini durdurmayan Yöneticilerinden çalışanlarına kadar özveriyle çalışmalarına devam eden ve Afşin’de ekmek üretimini durdurmayan Temel Unlu Mamullerinde Sorumlu Müdür Ahmet Berktaş, Afşin Haber’in sorularını yanıtladı.

Demeç verirken dahi yoğun şekilde çalışma içerisinde bulunan Ahmet Berktaş, Biz Depremin ikinci gününden bu yana açığız. Sağolsunlar çalışanlarımız olsun,yöneticilerimiz olsun  risk altındayken bile Ekmek üretimine devam ettik. Hala devam ediyoruz. Hayırseverlerimizin yaptığı bağışlarla beraber bizlerde elimizi taşın altına koyarak elimizden gelen her şeyimizi seferber etmeye çalışıyoruz dedi.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN