Emirilyas Köprüsü Çökme tehlikesine karşı kapatıldı! « AFŞİN HABER

haberdar ol

İlk Sen Haberdar Ol!Web bildirim ile, önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
Daha SonraBildirimleri Al
SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Pusula Mardin’i Gösterdi, Gençler Tarihe Dokundu.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Emirilyas Köprüsü Çökme tehlikesine karşı kapatıldı!

Bu haber 20 Ağustos 2020 - 15:24 'de eklendi.

Afşin’e bağlı Emirilyas Mahallesinde bulunan Köprü dün gece çökme tehlikesine karşı araç trafiğine kapatıldı.

Köprünün üzerinde ve Köprüyü ayakta tutan direklerde oluşan Çatlaklar nedeniyle Jandarma ekipleri dün akşam saat 19:00 sularında Köprüde önlem alarak araç geçişine kapattı.

Bugün trafiğe kapanan köprünün hemen yanından yol açma çalışmaları başlatıldı.

İş makineleri ile köprünün hemen yanından araçların geçişi için yol açılırken köprü yenisi yapılana kadar trafiğe katıldı.

Konuya ilişkin AFŞİN HABER’e konuşan Emirilyas Mahallesi Muhtarı Ethem Seven,Mahallemiz içerisinde geçen ve Arıtaş ile ulaşımı sağlayan Köprümüzü ayakta tutan direklerde oluşan çatlaklar fark edildi. Dün akşam Jandarma ekipleri çökme tehlikesine karşı köprüyü araç trafiğine kapatmıştı. Bugün ise iş makineleri ile köprünün hemen yanından araç trafiğini sağlamak amacıyla yeni bir yol açıldı dedi.