Aycan; “Türk Ordusu İdlib’te Güvenlik için vardır” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

6 İlçede Yağmur ve Kar Uyarısı!

ASAYİŞ, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

MEVLÜT MERT VEFAT ETTİ.

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, VEFAT

Başkan Görgel: “Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun”

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SİYASET, VEFAT, YAŞAM

Aycan; “Türk Ordusu İdlib’te Güvenlik için vardır”

Bu haber 13 Şubat 2020 - 7:48 'de eklendi.

Milliyetçi hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Prof.Dr.Sefer Aycan, TBMM’de yaptığı konuşmada İdlib harekatlarını değerlendirdi.

“Türk Ordusu İdlib’te Güvenlik için vardır” diyen Aycan, şunları söyledi;

“Sayın Başkanım, İdlib’de arka arkaya Rusya destekli Suriye ordusu tarafından askerimize yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.
    Türk Ordusu İdlib’de ülkemizin güvenliği için katledilen, evinden sürülen Suriyeliler için vardır, var olması da artık zorunluluktur. Ordumuzu destekliyoruz. Esas sorulması gereken, ABD’nin, Rusya’nın, Fransa’nın bu bölgede ne aradığıdır. Bu emperyalist ülkeler bölge kaynaklarını sömürürken akan kardeş kanının da sorumlusudur. Bu durum elbet bir gün bitecek, katil Esad yaptığı katliamın hesabını verecektir.”