Safi;”En Liyakatli Adayımızı belirleyip,Genel Merkeze bildireceğiz” « AFŞİN HABER

haberdar ol

İlk Sen Haberdar Ol!Web bildirim ile, önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
Daha SonraBildirimleri Al
SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Germanicia Güzeli’nin izini süren Öğrenciler Afşin Müzesini de gezdiler.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Safi;”En Liyakatli Adayımızı belirleyip,Genel Merkeze bildireceğiz”

Bu haber 18 Ekim 2018 - 8:55 'de eklendi.

Ak Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında İlçe Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi’de katıldı.

AFŞİN HABER’e konuşan Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi,Cumhurbaşkanlığımız başkanlığında ilk defa Türkiye’de ilçe Başkanları toplantısı yapıldı.Geçtiğimiz Pazar günü başlayan toplantı Salı gününe kadar devam etti.Topalntıda seçim öncesi önümüze konulan yol haritasını gördük dedi.

Cumhurbaşkanımızın toplantıda verdiği mesajlar bizim için önemli diyen Avukat İsmail Safi,Cumhurbaşkanımız seçim sürecinde yapacaklarımızı tek tek sıraladı.Biz en kısa sürede yapacağımız istişareler sonunda adayımızı belirleyip Genel Merkeze sunacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği aday profiline ilişkin de bilgi veren Avukat İsmail Safi; Cumhurbaşkanımız Tevazu sahibi,halkın içerisinden birisi olan,güvenilir,emin ve sadakat sahibi kişilerden birisinin aday olmasını istemektedir dedi.

Başkan İsmail Safi ile Ankara’da gerçekleşen İlçe Başkanları toplantısına ilişkin yaptığımız röportaj;