Afşin Ak Parti Kadın Kolları Başkanı belli oldu! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Zafer İletişim yenilenen yüzüyle son teknolojik cihazlarla hizmete devam ediyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, TEKNOLOJİ, YAŞAM

Afşin Ak Parti Kadın Kolları Başkanı belli oldu!

Bu haber 12 Kasım 2020 - 11:54 'de eklendi.

Hidayet Çakmış’ın istifasının ardından Afşin Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına atanan isim belli oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Eczacı Güleser Keleş Ermurat atandı. Ermurat’ın  atama açıklaması Kahramanmaraş Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapıldı.

Konuya ilişkin Sosyal Medya hesabında bir açıklama yapan Ak Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam başkanımızın takdir ve tensipleri ile Ak Parti Afşin Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Güzel dilek ve tebrikleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

Güleser Keleş Ermurat Kimdir?

14 Şubat 1990 tarihinde Van Ünseli doğumluğudur. 4 çocuklu bir ailenin en büyüğü olup Babası Öğretmen Annesi ev hanımıdır.2008 yılında Afşin Anadolu Lisesini Birincilikle bitirdi. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık fakültesini Şeref öğrencisi olarak bitirdi. 2013’ten bu yana Afşin’de Hayat Eczanesi’nin sahibidir.

Ermurat, Evli ve 2 çocuk Annesidir. 2011-2013 yılları arasında ÜNİAK, Ankara’da sağlık komisyon Başkanlığı görevinde bulundu. 2017-2018 yıllarında ana kademe çevre şehir ve kültür Başkanlığı görevinde bulundu. 2018-2020 yılında ana kademe sivil toplum ve halkla ilişkiler Başkanlığı görevinde bulundu.