Afşin PTT Personelleri gönüllere dokunmaya devam ediyor. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Aysimaa Gelinlik Afşin’de yeni adresinde sezona hazır.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin PTT Personelleri gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Bu haber 10 Mart 2023 - 8:10 'de eklendi.

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Deprem Felaketi sonrası sahaya inen ve o gün bugündür mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşların yardımına koşan Afşin PTT çalışanları Müdür Fatih Kırbıyık önderliğinde gönüllere dokunmaya devam ediyor.

25 kişilik ekiple ilk günden bu yana sahada olan ve İlçemize gelen yardım Tırlarının indirilmesinden yardımların evlerine giremeyen vatandaşlara ulaşılmasına varıncaya kadar her türlü işin ucundan tutan,zor zaman dolayısı ile bırakın elini gövdesini bile taşın altına koymaktan çekinmeyerek vatandaşların mutluluğuna ve bir tutam güler yüzüne vesile olan PTT çalışanları gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Afşin PTT çalışanları kendilerine ulaşan nakdi yardımı Afşin’li bir Manavdan Meyve alarak vatandaşlarımıza ulaştırdı. Başta çadır kentler olmak üzere Okul bahçelerinde çadırlarda kalan aileleri tek tek ziyaret eden ekipler kendi elleriyle hazırladıkları Meyve poşetlerini vatandaşlara ulaştırdılar. Meyveler dağıtılırken çocuklarda unutulmadı. PTT çalışanları ellerinde ki oyuncakları da çocuklara dağıtarak yüzlerini güldürdü.

Normal zamanlarda gönderi ve kargolarını evlerine kadar getiren PTT çalışanları Depremin yaşandığı günden sonra ki süreçte de ev ev yardımlar ulaştırdı ve ulaştırmaya devam ediyor.