Afşin’in Sevda Tepesinde Ağaçların Çiçek şöleni. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kurtuluş Ruhu 106. Yılında Coşkuyla Kutlanacak.

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Afşin’de.

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SİYASET, YAŞAM

Deprem Şehitleri Kabri Başında Dualarla Yad Edildi.

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SİYASET

Afşin’in Sevda Tepesinde Ağaçların Çiçek şöleni.

Bu haber 18 Nisan 2022 - 7:26 'de eklendi.

Afşin’de yaşanan yoğun Kış’ın ardından Bahar kendisini hissettirmeye başladı. Afşin’de Payamca Tepesinde çiçek açan Badem ağaçları görsel şölen sunuyor.

Baharın gelmesiyle Yeşil elbisesini giyen Şehrimiz Afşin’de hava sıcaklığı hissedilmeye başladı. Halkın Sevda Tepesi olarak bildiği Payamca’da bulunan Badem ağaçları açtığı çiçeklerle görsel bir şölen sunuyor.

Afşin’in en güzel seyredildiği Payamca Tepesinde çiçeklerle beyaza ve hafif pembeye bürünen ağaçları görmek isteyen ve bu anları ölümsüzleştirmek için Fotoğraf çekmeye çıkan vatandaşlar zevkine doyulmaz bir seyir yaşıyor.

AFŞİN HABER’e konuşan Doğa Fotoğrafçısı Mehmet Gören, Afşin’in İlkbaharını,Yaz’ını,Sonbaharını ve Kış’ını fotoğraflayan birisi olarak İlçemizin her mevsimini çok güzel buluyorum. Bir de dört mevsimi bir arada yaşadığımız günlerimiz var çok şükür dedi.

İşte size Payamca Tepesinden çiçekler içinde Afşin manzaraları.

http://www.kadinsunum.com/
http://www.modapanosu.com/
http://turbanlikadin.com/
http://www.teknocity.net/
http://www.evlilikajandam.com/
http://www.gelecegihayalet.com/
http://kadindiyetuzmani.com/
http://www.kadinportal.org/
http://www.rajulkozmetik.com/