Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığından 10 Ocak ziyareti. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığından 10 Ocak ziyareti.

Bu haber 11 Ocak 2023 - 9:12 'de eklendi.

Ak Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Afşin Merkez Yayın Grubuna nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül beraberinde ki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarette hem Basın Kuruluşlarının yayın ve faaliyetlerine ilişkin hem de yaklaşan seçime ilişkin sohbet edildi.

Basın Kuruluşları bizim için değerlidir diyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Özgül, yayınlarımızda ve faaliyetlerimizde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir, Afşin’in Kimliğini ortaya koyan ve hafızasını kayıt altına alan Yayın ve Faaliyet alanlarını gezdirerek yayınlara ilişkin bilgiler verdi.

Ziyarette Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e Gençlik Kollarının faaliyetlerinin bulunduğu bir hediye paketi takdim edildi.