Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanlığına İbrahim Arslan atandı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Afşin Şehir Merkezinde tek başına İsrail’i protesto etti.

ASAYİŞ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinde Öğrenciler “Kadına Şiddete Hayır” dedi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinli Öğrenciler Roman Kahramanlarına hayat verdi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin Şifa MTAL Öğrencilerinden Çanakkale’de Şehitlerimize ziyaret!

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanlığına İbrahim Arslan atandı.

Bu haber 17 Nisan 2024 - 8:32 'de eklendi.

Afşin’de Efsus İş Merkezi 3. katta faaliyet göstermeye başlayan Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez kararıyla İbrahim Arslan atandı.

Ramazan Bayramı itibariyle görevine başlayan Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanı İbrahim Arslan  AFŞİN HABER’e yaptığı açıklamada, Bizim davamız gençlik. Onların kötü alışkanlıklar arasında kaybolup gitmesini engellemek, onlara iyiyi ve güzeli öğretmek gibi bir derdimiz var. Ocağımızda gençliğin eğitimine yönelik hizmetlerimiz olacak dedi.

Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Görevime başladım. Yerimiz Efsus İş Merkezi 3. katta hizmete başladı diyen Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanı İbrahim Arslan,Gençlerin hayatlarının ellerinin avuçlarının arasından kaybolup gitmesini istemiyoruz. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü var. Zulüm Azrail olsa hep hakkı tutacağım. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir. Biz bu söz ile çıktık yola. Gençlerimize iyiliği,güzelliği,hoşgörüyü ve saygıyı öğretmek için bu yoldayız dedi.

Gençlerin boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlayacağız diyen Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanı İbrahim Arslan,Kamu Kurum ve kuruluşları başta olmak üzere Siyasi Partilere ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerimiz olacak. Bugün itibariyle Afşin Kaymakamlığı ve Belediye ile başladık. Sadece şehir merkezinde değil kırsalda da ziyaretler yaparak hem Alperen ocaklarımızı hem de Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını adadığı İlay-ı Kelimetullah davasını anlatacağız dedi.

Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanı İbrahim Arslan, Efsus İş Merkezi 3. katta hizmete başlayan Alperen Ocaklarına herkesi davet etti.

Alperen Ocakları Afşin İlçe Başkanı İbrahim Arslan Kimdir?

01.10.2000 yılında Göksun’a bağlı Bozhöyük mahallesinde dünyaya geldi. İki çocuklu bir ailenin en büyük evladıdır.İlk,Orta ve Lise Eğitimini Afşin’e bağlı Çoğulhan Mahallesinde tamamladı. Kendisini Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu Alperen Ocaklarına adamıştır. Vatani görevini Konya’da yaptıktan sonra memleketi Afşin’e dönerek Aşçılık mesleğine başlamıştır. 2019-2024 yılları arasında Alperen Ocakları Başkanlığı görevini yapmıştır. 2024 yılında da Genel Merkez tarafından yeniden Alperen Ocakları Başkanlığı görevine atanmıştır.

Hayırlı olsun.