Başkan Güven İstanbul’da Büyüktatlı Derneğini ziyaret etti. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Başkan Güven İstanbul’da Büyüktatlı Derneğini ziyaret etti.

Bu haber 29 Kasım 2021 - 9:53 'de eklendi.

Başkan Güven İstanbul’da Büyüktatlı Derneğini ziyaret etti.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,İstanbul’da Yıldız En Tv Televizyonunda ki programının ardından İstanbul’da faaliyet gösteren Büyüktatlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Büyüktatlılı hemşehrileriyle buluştu.

Önce ki gün gerçekleşen ziyarette Başkan Güven ve ekibine Gurbetçi Büyüktatlılı hemşehrilernin ilgisi de büyüktü.

Burada bir konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Bugün gurbette ki hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Onlar memleket hasreti çekerlerken her gün memleketlerinden iyi haberler almak ve duymak istiyorlar. Bizler de memleketimize hizmet ettikçe onlar mutlu oluyorlar. İlgi ve alakalarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum dedi.

Afşin Haber’e konuşan Büyüktatlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murtaza Kara ise,Bugün derneğimizin misafiri olan Afşin belediye başkanımız sayın Mehmet Fatih Güven Maraş FED başkanımız Uğur Yinanç İstanbull Elbistanlılarder başkanımız Latif Erdoğan Arıtaş dernek başkanı Fadime Dagli Atak Küçüktatlarder Afşin dernek başkanı Mehmet Barel Kahramanmaraşlilar dernek başkanı Mevlana Demirel Zekamder K Maraş dernek başkanı Necati Kalem Büğet köyü dernek başkanı Ramazan Yetgin Afşinder İstannbul dernek başkanı Ahmet Ardıç ı temsilen Cafer Çirci ye Kahramanmaraş Marasyurt dernek başkanı Harun Demir Malkoçoğlu Ak parti mahalle başkanı Ahmet Akyildiz Efsus yayınları yöneticisi Ahmet Ateş İstanbull Elbistanlılarder Başkan yardımcısı Yakup Aksu yönetim kurulu üyelerimiz, kıymetli köylülerimiz ve değerli hemşehrilerimizin katılımıyla memleketimize dair güzel bir istişare toplantısı gerçekleştirdik .Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz ayaklarına sağlık dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.