Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Kent Başkan Dergisine Röportaj verdi.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven Aylık Belediye Haber Dergisi olan Kent Başkan Dergisinden Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’e Röportaj verdi.
Başkan Mehmet Fatih Güven sorulan sorular üzerine göreve geldiği günden bugüne İlçe genelinde yapılan ve yapılması planlanan hizmetlere yönelik cevaplar verdi.
Ülkede Aromatik bitkiler sınıfından Lavanta üzerine söz sahibi olmak için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Güven, Yol,Asfalt,Parke,Altyapı ve üstyapı çalışmalarını fa yine Kent Başkan Dergisi için değerlendirdi.
Hayal bile edilemeyen işlere imza attıklarını belirten Başkan Mehmet Fatih Güven,aynı aşk,şevk ve kararlılıkla Afşinli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz dedi.