Başkan Güven,İstanbul’da ki Elbistanlılarla buluştu! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Başkan Güven,İstanbul’da ki Elbistanlılarla buluştu!

Bu haber 27 Kasım 2021 - 6:37 'de eklendi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven bir dizi ziyarette bulunmak ve bir Televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olmak üzere İstanbul’a gitti. Başkan Güven,burada İstanbul Elbistanlılar Derneğinin de davetine katıldı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşinli hemşehrilerimiz Yaşar Gören ve Ahmet Ceren’in hazırlayıp sunduğu YILDIZ En Tv’de yayınlanan BİNBOĞANIN SESLERİ Programına konuk olmak üzere gittiği İstanbul’da gurbetçi Elbistanlı hemşehrilerimizle de bir araya geldi.

İstanbul Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED)’e bağlı İstanbul Elbistanlılar Derneğinin Kitap Kahve programında İstanbul’da yaşayan Elbistanlılar ile bir araya gelen Başkan Güven’e MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç ile bir çok Gurbetçi Dernek Başkanlarımızda eşlik ettiler.

Burada bir konuşma yapan Başkan Güven,İstanbul’da Elbistanlı hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.Bu anlamlı etkinliğe davetinizden dolayı da memnuniyetimi ifade ediyor,Dernek Başkanımız Latif Erdoğan şahsında İstanbul’da yaşayan tüm Gurbetçi Hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum dedi.

AFŞİN HABER aracılığı ile bir açıklama yapan İstanbul Elbistanlılar Derneği Başkanı Latif Erdoğan,Bugün Hemşehri Buluşmaları çerçevesinde Kitap Kahvemizin Konuğu Afşin Belediye Başkanı Sn. Mehmet Fatih Güven idi.

Başta Sn. Başkanımız,Maraşfed Başkanımız Sn. Uğur Yinanç , Tatlıder Başkanı Sn. Murtaza KARA, Aritaşlilar Derneği Başkanı Sn Fadime Dagli Atak , Ak Parti Mahalle Başkanı Sn Ahmet AKYILDIZ ve ekibi, Zeytinburnu Kahramanmaraşlılar Derneği başkanı Sn. Necati Kalem , Küçük Tatlı Derneği başkanı Sn. Mehmet Mehmet Barel ,Buget Derneği başkanı Sn. Ramazan Yetgin, Afsinder Başkan V. Cafer Çirçi , Efsus yayınları yönetim kurulu başkanı Sn Ahmet Ateş ve her biri birbirinden kıymetli dostlarımıza bu güzel mekânda Samimâne geçen sohbette bizleri yalnız bırakmadıkları için İstanbul Elbistanlılar Derneği olarak teşekkür ederiz dedi.

Programda Memleket sohbeti gerçekleştirildi.