BBP Genel Başkan Yardımcısından Afşin’e bir dizi ziyaret! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

BBP Genel Başkan Yardımcısından Afşin’e bir dizi ziyaret!

Bu haber 20 Ekim 2021 - 9:27 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Afşin’e geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu Beraberinde MYK üyeleri İbrahim Alagöz,Bilal Odunkıran ve Elbistan İlçe Başkanı Hıdır Gezer,Afşin İlçe Başkanı Kenan Köker ve BBP Elbistan İlçe Başkan Yardımcısı Kürşat Başpınar ile birlikte ilk ziyareti Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar’a yaptı. 

Dün saat 14:00 de gerçekleşen ziyarette Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu, İktidarın bir ortağı olarak özelde İlçemiz ve İlimiz genel de de Ülkemiz için çalışıyoruz. Bu ülke için bir şeyler yapmak ve ülkemizi Ülkeler arasında bir adım daha öne taşımak adına yapılan hizmetlere  yardımcı olmanın gayretindeyiz dedi.

Prof.Dr.Yardımcıoğlu, İlçelerimizi ziyaret ederek Kurumlarımızla birlikte hareket etmek ve onlara yardımcı olmak için gayret ediyoruz. Bugün’de İlçemiz Afşin’deyiz. Sayın Kaymakamımıza gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz dedi.

Kaymakam Ahmet Can Pınar’da ziyaret için teşekkür etti.

BBP Elbistan İlçe Başkan Yardımcısı Kürşat Başpınar ve beraberinde ki heyetin ikinci durağı Afşin Belediyesi oldu. Prof.Dr.Yardımcıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Burada ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu, Sayın Belediye Başkanımızın şahsında kurumumuza ziyaret planımız önceden beri vardı.Kenan Başkanımızın kongresini yapmasının hemen akabinde de bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Büyük Birlik Partisi ve Ak Parti Temsilcileri olarak bir tanışmak istedik. Başkanımız İlçemizde başarılı hizmetler yapıyor.İnşallah yaptığı hizmetleri artırarak güçlendirerek devam ettirir dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mehmet Fatih Güven ise,Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu, Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz bir isim. Hemşehrimiz olması hasebiyle de gurur duyduğumuz bir isim. Büyük Birlik Partisi Teşkilatımızla gayet iyi ilişkiler içerisindeyiz. Yardımlaşıyoruz ve istişare ediyoruz dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu ve beraberinde ki heyet Afşin İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Özgür Gümüşay ve İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz’i de ziyaret ederek İlçeden ayrıldı.