Çelebioğlu; “Balıkesir’de Kahramanmaraşlıların Ev sahibiyiz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Çelebioğlu; “Balıkesir’de Kahramanmaraşlıların Ev sahibiyiz”

Bu haber 11 Ağustos 2021 - 16:09 'de eklendi.

Balıkesir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Bekir Çelebioğlu, Balıkesir’e ilk vardığımda sıla hasreti,hemşehri hasreti çekmiştim. Bu hasret bizde Balıkesir’de bir Dernek kurmamıza vesile oldu. Balıkesir Kahramanmaraşlılar Derneği olarak Balıkesir’e gelen her Kahramanmaraşlı için ev sahibiyiz dedi.

Balıkesir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Bekir Çelebioğlu, Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret etti.

Burada Afşin Haber Merkezinin yayınına katılan Çelebioğlu, soruları yanıtladı.

Bekir Çelebioğlu, Aslen Afşinli olup Balıkesir’de Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevinin yanı sıra Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanlığını da yürütüyor.

Hemşehrilerimizle Balıkesir’de sık sık görüşüyoruz diyen Balıkesir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Bekir Çelebioğlu, ancak Memleket özlemi ve hasreti çekiyorlar. Ancak kimse yanlış anlamasın Afşin’e geldiğimizde şehrimizi daha güzel ve daha bir gelişmiş görmek istiyoruz. Buna da şükürler olsun. Beklentimiz çok yüksek o sebeple de Afşin’i daha yükseklerde görmek istiyoruz. Bu anlamda da sitemkarız. İnşaallah imkanlar geliştiğinde daha fazla hizmetler yapılır ümidindeyiz dedi.

Çelebioğlu’na Afşin ziyareti anısına Hüseyin Efendi Yöresel Ürünler tarafından hazırlanmış Afşin’in Yöresel şekerlemeleri ve ürünleri hediye edildi.

Çelebioğlu, Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri ile de bir araya geldi.