


Bugün, ilçemiz adına çok kıymetli bir yatırım daha hizmete sunuldu. Hüyüklü yol ayrımından başlayan ve Afşin şehir Merkezinde biten Dr.Devlet Bahçeli Bulvarı (TOKİ’ler Yolu) 2. şeridi tamamlanan çalışmalar sonrası trafiğe çift yönlü olarak açıldı.
Bayram öncesinde hemşehrilerimizin hizmetine sunulan yol çalışmasıyla birlikte, gidiş-geliş olarak yolun her iki kısmı da tamamlanmış oldu. Kaldırım çalışmalarında ise Afşin Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Tamamlanan Dr.Devlet Bahçeli Bulvarı incelemeleri sırasında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılması planlanan Otogar Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunarak süreçle ilgili bilgiler paylaştı.
Öte yandan, 501 Hüyüklü TOKİ bölgesinde de Karayolları tarafından yeni yol yapım çalışmaları hızla sürüyor. Pek yakında o yol da hizmete açılmış olacak.
Afşin Haber’e konuşan Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ilçemize kazandırılan bu önemli yatırımlarda emeği geçen milletvekillerimize, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize, Karayollarımıza ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Afşin’imiz için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz ifadelerini kullandı.




