Haberin Merkezinde Azerbaycan İletişim Müşaviri Cihangir İşbilir’i ağırladık. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Afşin Şehir Merkezinde tek başına İsrail’i protesto etti.

ASAYİŞ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinde Öğrenciler “Kadına Şiddete Hayır” dedi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşinli Öğrenciler Roman Kahramanlarına hayat verdi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin Şifa MTAL Öğrencilerinden Çanakkale’de Şehitlerimize ziyaret!

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Haberin Merkezinde Azerbaycan İletişim Müşaviri Cihangir İşbilir’i ağırladık.

Bu haber 11 Nisan 2024 - 5:42 'de eklendi.

Anadolu Ajansında Akademi Müdürü olarak görev yapmakta iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ye İletişim Müşaviri olarak atanan Afşinli hemşehrimiz Cihangir İşbilir Afşin ziyareti kapsamında Merkez Yayın Grubunu da ziyaret etti.

Önce ki gün gerçekleşen ziyaretten Bakü İletişim Müşaviri Cihangir İşbilir’i TRT Afşin Temsilcisi Muzaffer Vural ile  Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Hüseyin Bozkurt misafir etti.

Afşin Merkez Yayın Grubunun Yayın ve Faaliyet alanlarını gezen Bakü İletişim Müşaviri Cihangir İşbilir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Afşin Haber Merkezi, şehrimizin medya ve kültür ocağı gibi çalışıyor. Şairler ve ozanlar şehri Afşin aynı zamanda Ashab-ı Kehf’in de vatanı. Merkez’de Ashqb-ı Kehf ile ilgili yayınları ve Afşinli yazar ve şairlerin tüm eserlerini görmek mümkün. Afşin, kültür ve irfan dünyamıza katkıda bulunmaya devam ediyor.Zengin bir şehir müzesini andıran Afşin Haber Merkezi’nin misyon ve kapasitesine uygun geniş ve fonksiyonel bir yere ihtiyacı var dedi.

Azerbaycan-Türkiye İş Adamları Birliği ve Azerbaycan MÜSİAD üyelerinden oluşan Azerbaycan heyetinin Kahramanmaraş Türkoğlu’nda bulunan Azerbaycan Geçici Barınma Merkezinde ki İftar programına katılan ve burada Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile de görüşen Bakü İletişim Müşaviri Cihangir İşbilir, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Hemşehrimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor,Azerbaycan görevinde başarılar diliyoruz.