Afşin’in önce ki dönem Belediye Başkanlarından Yalçın Demir ve İşadamı Ertuğrul Demir Merkez Yayın Grubunu ziyaret ettiler.
Bugün gerçekleşen ziyarette misafirlerini Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ve TRT Afşin Temsilcisi Muzaffer Vural ağırladı.
Uzun süredir Mersin’de ikamet etmesine rağmen yaz aylarında memleketine geldiğini belirten Yalçın Demir, Afşin ziyaretimizde eşimize dostumuza uğrayarak şehrimizin hasretini gideriyoruz. Bugün de Gurbetten sürekli takip ettiğimiz Merkez Yayın Grubunu ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz dedi.
Afşin’de uzun yıllar esnaflık yapan ve iş dünyasında İlçenin ticari hayatına katkı sunan işadamı Ertuğrul Demir’de gurbette de olsak memleketimizde olup biteni sizler vasıtasıyla takip ediyoruz. Kolaylıklar diliyoruz dedi.
Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ve TRT Afşin Temsilcisi Muzaffer Vural’da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.
Ziyaret 1 saat sürdü.