Reklam
Reklam
BIST 100
13.890,91 0,60%
DOLAR
45,6906 -0,03%
EURO
53,3161 0,51%
GRAM ALTIN
6.719,28 1,33%
FAİZ
43,74 -1,13%
GÜMÜŞ GRAM
114,68 3,26%
BITCOIN
77.219,00 0,86%
GBP/TRY
61,8702 0,51%
EUR/USD
1,1643 0,34%
BRENT
96,14 -7,15%
ÇEYREK ALTIN
10.986,02 1,33%
Kahramanmaraş Kapalı
Kahramanmaraş hava durumu
16 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Salona alınmayan Başkan Adayı Haşim Yanar, BBP Kongresine Damga vurdu!

Salona alınmayan Başkan Adayı Haşim Yanar, BBP Kongresine Damga vurdu!

Reklam

Büyük Birlik Partisi (BBP) 11. Olağan Kongresi’nde seçim sonuçları belli oldu. Olağan kongrede 584 oy alan Mustafa Destici yeniden genel başkanlığa seçildi. Kongreye, Genel Başkanlığa aday olan ancak salona delegelerin tepkisi üzerine son dakikalarda alınan Haşim Yanar damga vurdu.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda yapılan kongrede, genel başkanlık için Destici ve eski Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar aday oldu. Genel başkan adaylığı için Destici 641, Haşim Yanar ise 209 delegenin imzasını topladı.

Aday Haşim Yanar salona girdiğinde delegeler arasında gergin anlar yaşandı. Divan Başkanı Üzeyir Tunç, delegelerden yerlerine oturmalarını ve sakinliği sağlamalarını istedi. Adayların seçim konuşmasının ardından oylamaya geçildi.Destici, geçerli 836 oyun 584’ünü alarak genel başkanlığa yeniden seçildi. Haşim Yanar ise 252 oy aldı.

Kongre esnasında uzun süre salona alınmayan Genel Başkan Adayı Haşim Yanar’a uygulanan bu yakışıksız hareket salon içinde ve dışında protesto edildi. Tepkilere dayanılamayınca Haşim Yanar Salona alınarak konuşmasını gerçekleştirdi.

Büyük Birlik Partisi gibi bir dava partisinde Yıllarca bu davaya hizmet etmiş ve Teşkilatlardan sorumlu olarak görev alan Haşim Yanar’a yapılanlar milyonların gözü önünde tarihe geçti.

İşte Kongre salonu dışında ANKA HABER AJANSI Kameralarına yansıyanlar:
Reklam

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?