Reklam
Reklam
BIST 100
14.464,08 0,94%
DOLAR
45,0702 0,03%
EURO
52,8411 0,10%
GRAM ALTIN
6.623,88 -0,49%
FAİZ
40,91 0,12%
GÜMÜŞ GRAM
105,78 -0,10%
BITCOIN
77.623,00 1,51%
GBP/TRY
61,0884 0,24%
EUR/USD
1,1705 -0,06%
BRENT
114,43 2,85%
ÇEYREK ALTIN
10.830,04 -0,49%
Kahramanmaraş Açık
Kahramanmaraş hava durumu
23 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Şehitlerin Ressamı Ülger Gülbahar, Şehit Teğmen Harun Kılınç’ı çizdi.

Şehitlerin Ressamı Ülger Gülbahar, Şehit Teğmen Harun Kılınç’ı çizdi.

Reklam

Şehitlerin Ressamı Ülger Gülbahar, 12 Nisan 1992 tarihinde Şırnak’ta PKK Terör örgütü mensuplarının pusu kurması sonucu şehadete eren Teğmen Harun Kılınç’ın resmini çizdi.

Afşinli şehitlerin Resimlerini çizerek ailelerine teslim etmeye devam eden ve bölgede Şehitlerin Ressamı olarak tanınan Ülger Gülbahar, bu sefer 1992 yılında Şırnak kırsalında hain terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Teğmen Harun Kılınç’ın resmini çizdi. Önce ki gün akşam Şehidin Afşin’de ikamet eden annesi Nazire Kılınç ve kız kardeşi Elif Tor’u ziyaret eden Gülbahar, emaneti teslim etti.

Afşin Haber Merkezi,Sanat Reklam ve Ressam Ülger Gülbahar tarafından yaklaşık 5 yıldır sürdürülen Şehitlerin Resimlerinin Çizimi ve Ailelerinin ziyaretleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte Şehit Annesi Nazire Kılınç oğlunun çizilen resmine bakarak gözyaşı döktü. Şehidin kız kardeşi Elif Tor ise bize bu duyguyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ederiz. Onun unutulmadığını bir kez daha gördük dedi.

Ziyarette Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDE) Başkanı Hüseyin Bozkurt ve Ressam ülger Gülbahar’ın eşi Tuncay Gülbahar’da yer aldı.

Şehidin annesi Nazire Kılınç, oğlunun şehadet haberini aldığı günü bugün gibi hatırladığını belirterek hala acının taze olduğunu söyledi.

Şehit Teğmen Harun Kılınç’ın kız kardeşi Emekli Emniyet Mensubu Elif Tor’da Ağabeyini tüm yönleriyle AFŞİN HABER’e anlattı. 

Reklam

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?