Selçuk Gökdoğan; “Amacım Partiyi Tek aday üzerinde kenetlemek” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Büyükşehir Sahada Müdahalelerini Sürdürüyor.

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SİYASET

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ımız Edebiyatıyla Artık Dünya Şehri”

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, SİYASET, YAŞAM

Milli Yol Partisi’nden Basın Açıklaması!

ASAYİŞ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SİYASET

Selçuk Gökdoğan; “Amacım Partiyi Tek aday üzerinde kenetlemek”

Bu haber 19 Aralık 2019 - 6:00 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan,AFŞİN HABER’e yaptığı açıklamada, Ben Partiyi ayrıştırmak için değil birleştirmek için,tek aday üzerinde kenetlemek için aday oldum dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Afşin İlçe Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Tüm CHP seçmenlerimizin,üyelerimizin ve delegelerimizin dikkatine;
Afşin İlçe Başkanlığı için aday olmamın en büyük nedeni tek aday üzerinde birleşip partiyi kenetlemekti. Ben kendimi ortaya koyarak ve yerel seçim iddiamızı ortaya koyarak çalışmalara başlamak istedim.Tek aday ile seçime girme bütünleşme uşraşlarımız netice vermedi.Aksine bu uğraşlar sonucunda gördüm ki,partimiz daha da çok ayrışacak,kutuplaşacak.2024 Belediye Başkan Adaylığı iddiasını ortaya koyan Selçuk Gökdoğan’ın bu gruplaşma içerisinde İlçe Seçimi yarışına girmesi,herhangi bir grubun tarafı olması siyasi olarak partimize zarar verir.
İlçe Başkanı Adaylığımı açıklamamda ki amaç;benim Başkanlığım da Partimizin emektarları ile bir yönetim oluşturup doğrudan yerel seçimlere dönük çalışmayı başlatmaktı. Geldiğimiz bu nokta da bu mümkün olmadı, aksine gruplaşmaların daha da çoğalacağı tarafımdan tesbit edildi.Partimin böyle bir yola girmesine asla müsaade edemem.Her koşulda CHP’nin neferi olduğunu söyleyen Selçuk Gökdoğan her zaman partisi için gereğini yapar.”