TATLIDER’den Başkanlara Plaketli Teşekkür! « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

TATLIDER’den Başkanlara Plaketli Teşekkür!

Bu haber 10 Ağustos 2021 - 7:16 'de eklendi.

TATLIDER tarafından 1. Yayla Şenliğine katılım dolayısı ile Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi ve Memleket Partisi Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ceren’e plaket takdim edildi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Büyüktatlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TATLIDER) Başkanı Murtaza Kara, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi ve Memleket Partisi Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ceren’e Teşekkür plaketi takdim edildi.

Önce ki gün Afşin’i ziyaret eden Büyüktatlı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TATLIDER) Başkanı Murtaza Kara, bu sene ilki gerçekleştirilen 1. Yayla Şenliğine katkıları sebebiyle Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi ve Memleket Partisi Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ceren’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim ettiler.

AFŞİN HABER’e konuşan TATLIDER Başkanı Murtaza Kara, Büyüktatlı Büngüldek Yaylasında bu sene birincisini gerçekleştirdiğimiz 1. Yayla Şenliğine katılımlar bizi gerçekten onure etti. Bizlerde günün anısına plaket takdim ettik. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi ve Memleket Partisi Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ceren’e çok teşekkür ediyor,tekrar bekliyoruz dedi.