Reklam
Reklam
BIST 100
13.890,91 0,60%
DOLAR
45,6989 -0,01%
EURO
53,3232 0,53%
GRAM ALTIN
6.718,71 1,33%
FAİZ
43,74 -1,13%
GÜMÜŞ GRAM
114,74 3,31%
BITCOIN
77.550,00 1,29%
GBP/TRY
61,7597 0,34%
EUR/USD
1,1642 0,34%
BRENT
96,14 -7,15%
ÇEYREK ALTIN
10.985,10 1,33%
Kahramanmaraş Parçalı Bulutlu
Kahramanmaraş hava durumu
18 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Tes-iş Sendikası Başkan Adayı Gül; “Bu düzeni değiştireceğiz”

Tes-iş Sendikası Başkan Adayı Gül; “Bu düzeni değiştireceğiz”

Reklam

Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkan Adayı Abdullah Gül, Aday açıklamasının ardından ziyaret ettiği AFŞİN HABER’de önemli açıklamalarda bulundu.

“BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Önce ki gün Afşin Merkez Yayın Gurubunu ziyaret eden Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkan Adayı Abdullah Gül,2021 yılında yapılması planlanan Tes-İş Sendikası Afşin Şube başkanlığı ile ilgili adaylığını açıkladığını ve sürece ilişkin temaslara başladığını belirtti.

Sürekli sahada işçi emekçi kardeşlerimizle iç içe olacağız  diyen Tes-İş Sendikası Afşin Şube Başkan Adayı Abdullah Gül, her türlü sıkıntılarını rahatlıkla anlatabilecekleri samimiyette olduğunu ve  kendi çıkar ve menfaatlerimizi bir kenara bırakarak emekçi kardeşlerimizin çıkar ve menfaatleri için mesai harcayacağız. Biz asla ayrımcılık yapmayacağız. Bizimle beraber hareket edenlerin de etmeyenlerin de hakları için mücadele edeceğiz. Biz iş yerindeki çalışma şartlarını daha da kolaylaştıracağız. Yapılanlar var fakat eksikler daha fazla. Biz o eksikleri tamamlayıp daha da fazlasını yapacağımıza inanıyoruz. Çünkü bizim daha emekli olmamıza 25 yıl var.  Allah nasip edip kazandığımız zaman o makam kimseye baki olmadığı gibi bize de baki olmayacak, emekçi kardeşlerimize ne hak alırsak tekrar işe döndüğümüz zaman o haklardan bizde faydalanacağız. Özellikle Çelikler Holding’de büyük sıkıntı ve problemler var. Biz oradaki kardeşlerimizle bir olup hep beraber o problemleri çözüme ulaştıracağız dedi.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?