6 yıl önce kurulan Dernek 5 yıldır Burs veriyor. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

6 yıl önce kurulan Dernek 5 yıldır Burs veriyor.

Bu haber 16 Kasım 2022 - 9:42 'de eklendi.

6 yıl önce kurulan ve İstanbul’da faaliyet gösteren Arıtaş Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5 yıldır düzenli olarak Öğrencilere Burs veriyor.

İstanbul’da faaliyetine aralıksız devam eden Arıtaş Mahallesi Derneği 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi içinde 48 öğrenciye Burs verme kararı aldı. Belirlenen öğrencilerin hesaplarına ilk Burslar ise yatırıldı.

AFŞİN HABER’e açıklamada bulunan Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Fadime Dağlı Atak, 2022-2023 eğitim öğretim yılı üniversite öğrencilerimiz için verilecek olan burs çalışmamıza istinaden yapılan başvurular değerlendirilerek sonuçlandırıldı.  Bu yılki eğitim öğretim döneminde toplamda 48 öğrenci kardeşimize burs bağlanmış olup Burs alacak  öğrencilere bilgilendirme mesajı gönderildi. Burs sayımızın artması ve daha çok öğrenciye ulaşılabilmesi için destek vermek isteyenler Dernek yönetimimize ulaşabilirler. Burs verilmesinde yurt dışından, yurt dışından ve Dernek yönetim kurulu üyelerimizden desteği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Keselerine Bereket. Diğer öğrenci kardeşlerimize de eğitim hayatlarında başarılar dilerim dedi.

Dernek Yönetim kurulu üyelerine Burs hizmeti noktasında gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Başkan Atak, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz dedi.