Efendimiz (s.a.v)’in İzinde Siyer-i Nebi Yarışması Afşin’de de yapılacak. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Efendimiz (s.a.v)’in İzinde Siyer-i Nebi Yarışması Afşin’de de yapılacak.

Bu haber 14 Kasım 2022 - 6:01 'de eklendi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Liselerarası  Efendimiz (s.a.v)’in İzinde Siyer-i Nebi Yarışması ülke genelinde olduğu gibi İlçemiz Afşin’de de düzenlenecek.

3 Ekim 2022 tarihinde başlayan Sınav başvuruları 4 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Sınav ise 17 Aralık 2022 tarihinde Afşin İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilecek.

www.efendimizinizinde.com üzerinden yapılacak başvurular sonrasında sınava gireceklere Ahmet Cevdet Paşa’nın kaleme aldığı SON PEYGAMBER HAZRETİ MUHAMMED adlı eser hediye edilecek. 120 dakika sürecek sınavda sorulacak 80 soru da bu kitaptan sorulacak.

Afşin Haber Merkezi aracılığı ile Liseli Öğrencilere seslenen Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afşin İlçe Temsilcisi Hasan Özer, Öncelikle şunu belirteyim. Sınavı kazanın yada kazanmayın kazanacağınız en büyük ödül İki Cihan Serveri Efendimiz (s.a.v)’in hayatını ve örnek ahlakını öğreneceksiniz. Tüm Liseli Öğrencilerimizi sınava katılmaya davet ediyoruz dedi.

Sınav sonrası dereceye giren öğrencilere Para ödülü verileceği bildirildi.