Akpınar; “Mahallemizin çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Aysimaa Gelinlik Afşin’de yeni adresinde sezona hazır.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Afşin’de Çelik Kontrüksiyon Evler özenle imal ediliyor.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Akpınar; “Mahallemizin çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum”

Bu haber 12 Mart 2024 - 10:00 'de eklendi.

Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar, 31 Mart seçimleri öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek Mahallemizin çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum dedi.

Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüşen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar, yaptığı açıklamada, Mahallemizin sorunlarına vakıfım. Mahallemizde ziyaretlerimizi sürdürüyor vatandaşlarımızın taleplerini not alıyoruz. Çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. 31 Mart seçimlerinde mahallemiz bize yetki verirse bu sorunların tamamını çözecek Beyceğiz Mahallesini en fazla hizmet alan bir mahalle haline getireceğiz dedi.

Mahallemizde ikamet eden ve esnaflık yapan vatandaşlarımızı da iş yerlerinde ziyaret ettik. Onlar ile mahallemiz hususunda istişareler yaptık diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Akpınar,seçim gününe kadar da ziyaretleri ve çalışmaları sürdüreceğiz. Mahalle sakinlerimizden 31 Mart seçimlerinde destek bekliyoruz dedi.