Reklam
Reklam
BIST 100
13.662,75 -1,64%
DOLAR
45,9027 0,00%
EURO
53,3191 -0,10%
GRAM ALTIN
6.484,44 -1,42%
FAİZ
43,74 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
108,38 -1,65%
BITCOIN
73.422,00 -2,29%
GBP/TRY
61,4978 -0,23%
EUR/USD
1,1615 -0,09%
BRENT
96,27 2,10%
ÇEYREK ALTIN
10.602,06 -1,42%
Kahramanmaraş Parçalı Az Bulutlu
Kahramanmaraş hava durumu
25 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Av.Dr.Veli Böke, “Türkiye için Hemen Şimdi” sloganıyla Aday Adaylığını açıkladı.

Av.Dr.Veli Böke, “Türkiye için Hemen Şimdi” sloganıyla Aday Adaylığını açıkladı.

Reklam
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için hem Aday Adaylığını açıkladı hem de başvurusunu yaptı.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av.Dr.Veli Böke, dün Afşin Haber’e yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonuyla,Türkiye için hemen Şimdi sloganımızla Haydi Bismillah diyoruz dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av.Dr.Veli Böke, yaptığın açıklamada şunları söyledi;
“Aziz milletim, Kahraman hemşehrilerim! Ülke olarak 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ımızla birlikte 11 ilimizde devasa bir tahribata sebep olan 5 Asrın felaketini birlikte yaşadık. Bu vesileyle hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve geride kalan ailelerine Sabri Cemil niyaz ediyorum. Büyük devlet ve millet olmak bilinci ile acılar paylaşılıyor, yaralar sarılıyor ve şehirlerimizin yeniden ayağa kalkması ile ilgili devlet olarak büyük bir mücadele yürütülüyor. Rabbim bizi devletsiz vatansız ve bayraksız bırakmasın.
Kendini kurtaran şehir Memleketim Kahramanmaraş Milli Mücadele ruhunun ateşini yakan Avukat Mehmet Ali Kısakürek’in alemi İslam’a hitabıyla Anadolu’daki ilk sivil  direniş Zaferini kazanarak kahramanlık ünvanını nasıl almışsa Bugün de aynı Ruh ve İnançla bu Kutlu şehri yeniden kurmak ve kendini kurtaran şehir unvanına almak Biz edelerin boynunun borcudur.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Şiirin, Edebiyatın Başkenti ve Eshab-ı Kehf’in mekanı olan bu aziz şehre ve onun Kahraman evlatlarına hizmet etmek için AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığına başvurmuş bulunuyorum. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır”
Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?