Aziz Kır; “Mahallemize hizmet ettik,etmeye de devam edeceğiz” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Aziz Kır; “Mahallemize hizmet ettik,etmeye de devam edeceğiz”

Bu haber 10 Ocak 2024 - 15:03 'de eklendi.

Alparslan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Aziz Kır, Afşin Merkez Yayın Grubunun Siyaset programı SÜRMANŞET’e katılarak Alparslan Mahallesi sakinlerine seslendi.

SÜRMANŞET programında Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtlayan Alparslan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Aziz Kır, geçirdiğimiz Pandemi ve Deprem afetlerine rağmen mahallemize hizmet ettik. Özellikle de yapmak istediğimiz bir çok hizmeti 5 yıllık hizmet süremizde yaptık dedi.

Alparslan Mahallesi en kenar mahalle olmasına rağmen tüm girişimlerimizle birlikte mahallemizin %99,90 oranında Doğalgazı verildi diyen Alparslan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Aziz Kır,Mahallemizde 6 Bin metre Asfalt çalışması yapıldı. 25 Bin Metrekare Parke çalışması yapıldı. Koyuntaş Mezarlığında  7 Bin metrekare Parke döşendi. 3 Bin 500 Metre Altyapı çalışması yapıldı dedi.

Biz göreve geldiğimizin 10. gününde Alparslan Mahallesinde Hacı Bayram Şahan Sağlık Evi girişimler neticesinde aktif hale getirildi ve halen de hizmet vermektedir diyen Alparslan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Aziz Kır, 31 Mart seçimlerinde mahalle halkımızdan yine destek bekliyorum dedi.

31 Mart seçimleri sonrasında yeniden görev verilirse çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz diyen Alparslan Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Aziz Kır, Göz deresinde Sel ve Taşkınlar için kanal yapımı konusunda gerekli girişimlerde bulunacağız. Ayrıca Afetevler’de tüm konutların tapularının teslimi için gayret göstereceğiz dedi.

Yayınımızı YouTube/Halil Demir kanalımızdan da izleyebilirsiniz.