

Çoğulhan Yardımlaşma Derneği tarafından Kadir Gecesinde İftar programı düzenlendi. Birlik,beraberlik temalı İftar programı yoğun ilgi gördü.
Ramazan ayının manevi atmosferi birlik,beraberlik,yardımlaşma,kaynaşma ve dayanışma iftarı ile bereketlendi. Çoğulhan Yardımlaşma Derneği tarafından Çoğulhan Mahallesi Camii önünde İftar programı düzenlendi.
Önce ki gün düzenlenen İftar programına Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.
İftar programında konuşan Çoğulhan Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Bingöl, Öncelikle İftar programımıza teşrif eden Elbistan Belediye Başkanımız Erkan Gürbüz’e ve siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik amacıyla kurduğumuz Derneğimizin ilk iftar programı yoğun ilgiyle karşılandı. Rabbim birliğimizi,beraberliğimizi bozmasın dedi.
İftar programları çekilen fotoğraflarla son buldu.




