Kelimeler Deprem Yardımlarını Anlatan Dernek Başkanının adeta boğazında düğümlendi. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Ayrandede Şelalesinde Yaz bakımı yapılması bekleniyor.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Aysimaa Gelinlik Afşin’de yeni adresinde sezona hazır.

EKONOMİ, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

Kelimeler Deprem Yardımlarını Anlatan Dernek Başkanının adeta boğazında düğümlendi.

Bu haber 24 Şubat 2023 - 8:51 'de eklendi.

Deprem felaketinin yaşandığı İlçemiz Afşin’de ki acıyı gurbette de olsa yüreğinde hisseden Afşinli Dernek Başkanı Deprem Yardımlarına ilişkin açıklama yaparken ağladı,konuşamadı,söylemek istedikleri adeta boğazında düğümlendi.

Deprem Bölgesine bağlı bulundukları İstanbul Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) ile birlikte yardımlar toplayan ve ulaştıran İstanbul Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Fadime Dağlı Atak,Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çelik ve Nusret Ceran ile birlikte Yardım haberleri için İstanbul’a gelen Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtladı.

Söyleyeceği çok şey olmasına rağmen duygu dolu olması sebebiyle konuşmakta zorlanan,zaman zaman ağlayan Dernek Başkanı Fadime Dağlı Atak, Rabbim bu acıları bir daha hiç kimseye göstermesin dedi.

Depremin yaşandığı ilk gün itibariyle organize olduklarını,tüm üyelerine ulaşarak yardım için seferber olduklarını belirten Fadime Dağlı Atak, Herkesten yardım geldi. Bu yardımları Deprem bölgesine ulaştırdık. Bu çalışmalarla da yetinmiyoruz. Tesbitlerimizi yaparak Depremde zarar gören evlerin yeniden ayağa kaldırılması,tamir ve bakımı için de çalışmalar yapacağız dedi.

Yönetim Kurulu arkadaşlarının canla başla gayretlerine şahit olduğunu belirten İstanbul Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Fadime Dağlı Atak, insanımızın orada yaşadığı acıyı burada yüreklerimizde hissettik. Bu yarayı hep birlikte saracağız dedi.

Başkan Fadime Dağlı Atak, yardımların devam edeceğini belirtti.