Milletvekili Aday Adayı Çölbeyi; “Kazanan Türkiye olacak” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Milletvekili Aday Adayı Çölbeyi; “Kazanan Türkiye olacak”

Bu haber 06 Nisan 2023 - 15:34 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Cengiz Çölbeyi, Biliyoruz ki Kurtuluş savaşında Tarih yazan dedelerimizin, Sütçü İmam’ın torunları olarak şehrimizi tekrar inşa edeceğiz. Kahramanmaraş için hemşehrilerim için. İstiklal İçin Dirlik,İstikbal İçin Birlik,Kazanan Türkiye Olacak dedi.

Afşin Haber’e açıklamalarda bulunan Çölbeyi, Tarihimizin önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor diyerek, vatandaşlarımızın bu önemin farkında olarak sandığa gitmeleri gerektiğini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Cengiz Çölbeyi yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Milliyetçi hareket Partisi Türkiye’nin ümidi,  geleceğimizin teminatı, birlik ve beraberlik bilinci içerisinde Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kurduğu ve istikrarlı yürüyüşünü Sayın genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile devam ettiren her kesimin önemsediği siyasi bir harekettir. Bu Kutlu davada ülkücü bir nefer olarak hizmet etmekten şeref duyarım. Asrın felaketinin yaşandığı bu günlerde çadırkent ziyaretlerimiz de hemşehrilerimizin eksiklerini giderme noktasında çalışmalar yaptık. Yarınlarımız nasıl daha güvenli hale getirebiliriz diye hasbihal ettik. Biliyoruz ki Kurtuluş savaşında Tarih yazan dedelerimizin, Sütçü İmam’ın torunları olarak şehrimizi tekrar inşa edeceğiz. Kahramanmaraş için hemşehrilerim için. İstiklal İçin Dirlik,İstikbal İçin Birlik,Kazanan Türkiye Olacak”

==reklam===

*

**