Milletvekili Aday Adayı Küçük; “Milletin Vekili olmak için yola çıktık” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Kamuran Arık, Genç Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı oldu.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

CUMA HUTBESİ/AİLEMİZ: HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞIMIZ

GENEL, GÜNCEL, İNANÇ, MANŞETLER, YAŞAM

Milletvekili Aday Adayı Küçük; “Milletin Vekili olmak için yola çıktık”

Bu haber 26 Mart 2023 - 14:52 'de eklendi.

Milli Yol Partisinden Milletvekili Aday Adaylığını açıklamasının ardından yoğun şekilde çalışmalarına başlayan Hemşehrimiz Mehmet Küçük, Amacımız TBMM çatısı altına girmek değil,TBMM Çatısı altında Milletin vekili olmaktır.Bu amaçla yola çıktık dedi.

Siyasi tecrübesi ve deneyimi ile Milli Yol Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapan ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun hedef ve gayelerini gerçekleştirmek için  yol yürüyenlerle birlikte yol yürüyen Milli Yol Partisi Milletvekili Aday Adayı Mehmet Küçük, Milletimizin isteklerini ve beklentilerini bilen bir kardeşiniz olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında Milletin vekilliğini yapmak üzere önce Genel Merkezimizden ardından da Milletimizden yetki istiyorum. Adaylık başvurumuzu yaptık ve sahada Milletimizle birlikteyiz dedi.

Uzun yıllar siyasette deneyim kazanan ve şu anda Milli Yol Partisinde aktif siyasi çalışmalarını sürdüren hemşehrimize başarılar diliyoruz.

Aslen Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesine bağlı Topaktaş mahallesinden olan hemşehrimiz Mehmet Küçük, Milli Yol Partisi Genel Merkezinde ki görevinin yanı sıra 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.